Fizetési megoldás
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Termék részletek


Spa Víz tesztcsík 3 in 1 jacuzzi

Spa Víz tesztcsík 3 in 1 jacuzzi
2 300 Ft

Csak mártsuk a csíkot a vízbe, és  kapunk azonnali eredményeket. A 3 az 1-ben tesztcsík tud mérni lúgosság és pH-értéket , brómot és klórt.

 

Csomagolás:  50 db tesztcsík

 

pH érték: a medence vizének ideális pH szintje ideális esetben 7.2 - 7.8 pH érték (amely 7 semleges pH értékhez képest enyhén lúgos kémhatású, alatta pedig savas)

szabad klórtartaloma medencék vizének ideális klórszintje 1-3ppm értéken van, amely szintet betartva a medencénk vízminősége hosszú ideig megfelelő lesz, kevésbe hajlamos az algásogásra, megakadályozza a baktériumok szaporodását. A magas klórszint kerülendő az egészségkárosító hatása miatt.

teljes lúgosság: a medencék ideális lúgossági tartomány 80-120ppm. Miért fontos? Alacsony vagy magas lúgosság esetén a pH érték gyorsan változhat és magas értéket érhet el, amely már nem a legideálisabb az ember bőrének.

 

Használata egyszerű: merítsen egy tesztcsíkot a medence vizébe, majd vegye ki, tartsa vízszintesen 10-15 másodpercik, majd a színskálával összehasonlítva az elszíneződött tesztcsíkot leolvashatja az aktuális pH értéket, klórszintet ls teljes lúgosságot.

 

 

  • Cikkszám
    594158
    Tömeg
    150 g/db